Регистрация на фирма отрегистрасия на фирма

Бърза регистрация на еднолични търговци и търговски дружества

Блог
Одиторски услуги
одиторски услуги

Финансовият одит има основна роля при защита интересите на инвеститори, кредитори и контрагенти. Неговата основна цел е потвърждение верността на финансовите отчети на предприятията и констатации за тяхната стабилност и надеждност. В изпълнението на тази отговорна задача ние от Крестън БулМар прилагаме редица процедури и проверки, така че в максимална степен да удовлетворим очакванията и нуждите на клиента.

 
Пътят към успеха в счетоводството – Джон Карафа
Записи на заповед

Преди пет години Джон Карафа имаше нужните качества за да основе ProSport CPA, счетоводна фирма, която предлага счетоводни услуги на професионални спортисти. Самия той е спортист и човек, който играе в чужбина, също като много от неговите клиенти.

 
Видео семинари по счетоводство

Обучителната организация BulMar College, чрез модерната си платформа за видео обучение Accounting Seminars, стана пионер в предлагането на видео семинари по счетоводство, данъчно облагане на фирми, ТРЗ и осигуряване. Филмчетата се гледат онлайн, с много добро качество. Всеки семинар има кратка и подробна версия, като втората е нужно да се закупи, но на много изгодна цена (в сравнение с посещението на жив семинар).

 


Интересно от блога